Menu

Waarom is vormgeving voor u belangrijk?

Voor elk bedrijf is het van belang een positieve indruk te maken. Op potentiële nieuwe klanten maar ook op bestaande afnemers. Met een overtuigende vormgeving motiveert u niet alleen potentiële klanten maar ook (net zo belangrijk) uzelf en werknemers die zich moeten kunnen identificeren met uw organisatie.

Een eerste indruk maakt u maar één keer

Een huisstijl zorgt dat alle uitingen van het bedrijf dezelfde positieve associatie oproepen. Bedrijven die met één herkenbaar profiel naar buiten te treden, plukken daar vroeg of laat de vruchten van. Dat geldt niet alleen voor commerciële bedrijven. Ook overheden en non–profitorganisaties zijn erbij gebaat.

Een goed begin is één herkenbare stijl waarmee een bedrijf of organisatie zich visueel presenteert. Denk als eerste aan: een eigen logo voor gebruik op 

Een huisstijl is meer dan een logo. Een grafisch ontwerper kan u daar alles over vertellen. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van wat een huisstijl is en hoe deze tot stand komt. Naast het ontwerp en de toepassingen komen praktische zaken als invoering, kosten en beheer aan de orde.

Wat is een huisstijl?

Offerte aanvragen Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

No comments