Menu

Waarom een offerte?

Kunnen jullie niet gewoon meteen zeggen wat ‘t kost? Moet ik een offerte op maat laten maken?

Wat kost een logo / huisstijl / website?

Zoveel mogelijkheden

Het maken van logo’s, websites of huisstijlen kost niet altijd even veel. Niet in tijd, en ook niet in geld.

Kleine onderneming

Een logo voor een eenmanszaak of kleine onderneming kan heel spontaan en snel ontstaan en in korte tijd in gebruik genomen worden. Er kan ook extra waarde worden gehecht aan originaliteit, herkenbaarheid en duurzaamheid. Daar zit al snel meer werk in.

Grote organisatie

Een nieuw huisstijl ontwerp voor een grotere organisatie heeft meer draagkracht, reikwijdte, onderbouwing en présence nodig. Er zijn grotere belangen gemoeid met de invoering, meer mensen die erover gaan, er is met meer meningen rekening te houden, veranderingen en houdbaarheid hebben grotere gevolgen.

Tijd is geld

Bij opdrachtgever en ontwerper wordt doorgaans meer tijd gestoken in onderzoek, ontwikkeling en finetuning naar mate daar meer mensen hun expertise aan kunnen bijdragen.

Snel besloten

Als een winkelier om de hoek meteen blij is met de uitvoering van zijn eigen logo idee, is het alleen nog de vraag waar het allemaal op moet komen. Het is ook makkelijk genoeg te kiezen wat meteen wordt aangepakt en wat kan wachten.

Voldoende voorbereiding

Een multinational met veel afdelingen en vestigingen zal het nieuwe logo zorgvuldig bij de vele belanghebbenden moeten introduceren en de meest efficiënte invoering ruim van tevoren moeten bepalen.

Geen standaard prijskaartje

Daarom zijn er meerdere redenen waarom wij wij geen standaard prijskaartje hebben voor al onze producten. Wij overleggen eerst met de opdrachtgever wat de wensen en eisen zijn en maken dan een offerte die passend is voor planning, situatie en organisatie.

Aangepaste prijs

Waar de uitvoering in overleg nader bepaald wordt, geven we ook duidelijk aan dat de (stuks)prijs lager of hoger kan uitvallen. Bijvoorbeeld door grotere of kleinere oplage van drukwerk, voorrang bij productie voor extra snelle oplevering of spoedbezorging.

Zijn jullie duur?

Is grafische vormgeving duur? Is een logo / huisstijl / website laten maken duur?

Een logo / huisstijl / website ontwerpen is arbeidsintensief werk voor onze specialisten en daarom niet goedkoop. Daar staat veel tegenover. Een logo / huisstijl / website kost weliswaar geld, maar kan ook geld besparen of opleveren door efficiëntere productie, een beter imago en hogere verkoop.

Eerst een globale prijsindicatie?

In een paar werkdagen tot -weken heeft u een professioneel ontwerp als basis waarop jaren voortgebouwd kan worden. Uiteraard is dit afhankelijk van de complexiteit en de wensen die u heeft. Ook voor de prijs wordt daarom altijd passend een offerte uitgebracht. Met een goed opgezette huisstijl bespaart u op vervolg ontwerpopdrachten, zoals een flyer, advertentie of e-mailnieuwsbrief.

Hoe komen jullie aan die bedragen?

Wij nemen uw bedrijf en elke opdracht serieus en besteden er graag de benodigde aandacht en tijd aan. Het ontwerp van een logo / huisstijl / website kost het nodige vooronderzoek. Voor de eerste ontwerpvoorstellen, eventueel in meerdere varianten, zit je snel al op twee werkdagen. Dat is nog zonder feedback van de opdrachtgever en finetuning naar aanleiding van specifieke voorkeuren of andere externe factoren.

Precies weten waar u aan toe bent?

Maak kennis met de specialisten van Dickhoff Design. Wij helpen de omvang beoordelen, geven gericht advies en bepalen met u de meest praktische werkwijze. Zo kunnen we een scherpe offerte uitbrengen die u past!  

Offerte aanvragen  Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

No comments