Menu

Rouwkaarten laten maken

Uw rouwkaarten laten maken door Dickhoff Design, snel een ontwerp naar uw wensen.

Bij het verlies van een naaste willen we met respect en aandacht vorm geven aan het afscheid. Daar hoort ook verzorgd drukwerk bij. Berichten van overlijden als rouwadvertentie in de krant, rouwkaarten ter kennisgeving van het overlijden, uitnodigingen en bedankkaarten voor het herdenken.

Strenge, sobere traditionele rouwkaarten en overlijdensadvertenties hebben plaats gemaakt voor creatieve en persoonlijke uitingen die veel meer aansluiten bij de beleving van de nabestaanden. Zij geven een veel beter passend beeld van degene die gemist wordt.

Persoonlijk rouwbericht maken

 
Heeft u hulp nodig bij het realiseren van uw persoonlijke ontwerp? 
Wilt u een unieke, eigen, persoonlijke
 

✔  rouwkaarten laten ontwerpen
✔  rouwadvertentie laten ontwerpen
✔  bedankkaarten laten ontwerpen

Neem gerust contact op met onze ontwerpers om uw wensen te bespreken.

 

Wat doen wij?

✔  Snel een ontwerp naar uw wensen
✔  Drukwerkbegeleiding (of aangeleverd naar wens)
✔  Advies materiaalkeuze en technieken

 
Rouwkaart ontwerp persoonlijk
Illustratie vlinder voor een persoonlijk rouwkaart ontwerp

Het is heel mooi als iemand zelf heeft kunnen aangeven welke boodschap hij of zij wil meegeven bij het overlijden. Het kan geestelijk verrijkend zijn om zo praktisch en inhoudelijk bezig te zijn met de voorbereiding op die laatste stappen. Met een ontwerpschets wordt het duidelijk tastbaar.

Natuurlijk is het belangrijk om na het overlijden de rouwkaarten spoedig te kunnen versturen. Samen met uw uitvaartverzorger maken wij het mogelijk. Een persoonlijke noot kan zo in korte tijd gerealiseerd worden met onze doortastende aanpak.

Bij het overlijden van een naaste komt er veel op u af. Wij ontwerpen uw drukwerk naar uw wensen, met alle geduld en respect.

 

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze ontwerpers staan voor u klaar!

No comments