Menu

Een rouwkaart laten maken en ontwerpen

Bij het verlies van een naaste willen we met respect en aandacht vorm geven aan het afscheid. Daar hoort ook verzorgd drukwerk bij. Berichten van overlijden als rouwadvertentie in de krant, rouwkaarten ter kennisgeving van het overlijden, uitnodigingen en bedankkaarten voor het herdenken.

Strenge, sobere traditionele rouwkaarten en overlijdensadvertenties hebben plaats gemaakt voor creatieve en persoonlijke uitingen die veel meer aansluiten bij de beleving van de nabestaanden. Zij geven een veel beter passend beeld van degene die gemist wordt.

Het is heel mooi als iemand zelf heeft kunnen aangeven welke boodschap hij of zij wil meegeven bij het overlijden. Het kan geestelijk verrijkend zijn om zo praktisch en inhoudelijk bezig te zijn met de voorbereiding op die laatste stappen. Met een ontwerpschets wordt het duidelijk tastbaar.

Natuurlijk is het belangrijk om na het overlijden de rouwkaarten spoedig te kunnen versturen. Samen met uw uitvaartverzorger maken wij het mogelijk. Een persoonlijke noot kan zo in korte tijd gerealiseerd worden met onze doortastende aanpak.

Bij het overlijden van een naaste komt er veel op u af. Wij ontwerpen uw drukwerk naar uw wensen, met alle geduld en respect.

Laat uw rouwdrukwerk ontwerpen door Dickhoff Design

  • Geen extra stress
  • Snel een ontwerp naar uw wensen
  • Drukwerk begeleiding


Offerte aanvragen  Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22 voor meer informatie of een afspraak om uw vragen en wensen te bespreken.


ncfs-herdenkingsbijeenkomst

Natuurlijk zijn we bij persoonlijk verlies discreet met het laten zien van mogelijke voorbeelden. Maar ook bij meer algemene herdenkingen gaan we zorgvuldig om met de opdracht.

No comments