Menu

Prijs of onderscheiding laten maken

Bent u op zoek naar een unieke prijs om uit te reiken uit naam van uw organisatie of bedrijf? Bij ons kunt u op maat gemaakte objecten laten creëren die perfect passen bij uw wensen en de gelegenheid.

Of u nu een prijs wilt laten maken voor een sportevenement, een erkenning voor verdienstelijke medewerkers of een blijk van waardering voor vrijwilligers, wij hebben de expertise om een prachtig en betekenisvol stuk te creëren.

Onze ervaren ontwerpers staan klaar om uw ideeën om te zetten in prachtige en tastbare prijzen die de ontvangers zullen koesteren. We gebruiken hoogwaardige materialen en streven naar vakmanschap van het hoogste niveau, zodat uw prijs een blijvende herinnering wordt aan de prestaties en de erkenning die eraan verbonden zijn.

pilot wings ontwerp door Dickhoff Design

Penning laten maken

Een penning is een plat, vaak rond object dat vaak wordt gebruikt als erkenning voor prestaties. We kunnen een penning ontwerpen en produceren met uw gewenste afbeelding, tekst en materialen. Bij sportieve prestaties, een jubileum of een andere mijlpaal, een penning is een tijdloze keuze die de ontvanger met trots zal koesteren.

Andere vormen als een penning zijn uiteraard ook mogelijk, bijvoorbeeld een medaille, munt of een broche.

Prijs of onderscheiding laten maken, penning, medaille, munt, brons, Camiel Claus, Jacobus Willemse
Ontwerp door Camiel Claus
Prijs of onderscheiding laten maken
Ontwerp door Eric Claus

Bronzen beeld laten maken

Een bronzen beeld straalt duurzaamheid en prestige uit. Wij kunnen een uniek bronzen beeld creëren dat de essentie van uw stichting of bedrijf weerspiegelt. Een symbolisch beeld dat de waarden van uw organisatie belichaamt, of een artistiek meesterwerk dat de winnaar zal imponeren. Wij brengen uw visie tot leven.

Ander uniek object laten maken

Naast penningen en bronzen beelden kunnen we ook andere unieke objecten ontwerpen en maken. Zoals munten, trofeeën, sculpturen of speciale creaties in andere materialen die volledig op maat zijn gemaakt voor uw evenement. We luisteren naar uw ideeën en werken nauw met u samen om een prijs te creëren die zowel onderscheidend als betekenisvol is.

Prijs of onderscheiding laten maken?

Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en een unieke prijs te laten maken die perfect past bij uw stichting of bedrijf. We kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een buitengewone beloning voor uw bijzondere gelegenheid.

No comments