Menu

Over ons

 

OVER DICKHOFF DESIGN 

Grafisch ontwerpbureau Amsterdam – sinds 2001

Van complete communicatie strategie, gerichte online marketing, brand design en grafisch ontwerp tot beeld en content creatie, copy writing voor realisatie online, in druk of bij al je locaties en events.

 

 
 

Communicatie zonder nonsens

Grafisch ontwerp en webdesign is onze tweede natuur. De eerste is natuurlijk luisteren naar onze klanten. Want niets begint zonder verhaal, zonder vraag naar een oplossing. We houden van ons werk: creatief maar no-nonsense vorm geven aan ideeën, wensen en doelstellingen.

Met een super hecht team brengt Dickhoff Design alle communicatie en marketing expertise voor je bij elkaar. Een creatieve taskforce die voor je klaar staat. Voor elke klus precies diegene aan de lijn die je verder helpt. Snel wordt scherp wat er echt nodig is om je wensen te verwezenlijken. 

Camiel Claus

art direction | ontwerp | coördinatie

Getogen in het pittoreske Broek in Waterland, opgegroeid in een kunstenaars gezin. Creativiteit is er met de paplepel ingegoten. Heeft oog voor detail en krijgt nergens stress van. Wordt blij van varen, windsurfen, motorrijden, koken en eten.

Het begint met woorden,
de vorm volgt later

Co Walinga, grafisch ontwerper, dtp-er, illustratior van Dickhoff Design
Co Walinga

ontwerp | dtp | illustratie

Sinds 1998 werkzaam bij Dickhoff Design, sinds 2013 mede-eigenaar en altijd al aan het tekenen om z’n ideeën te ordenen. Luistert met gevoel voor taal, vorm en humor. Wordt blij van Japans eten, graphic novels en boogschieten.

Een ontwerp is af,
als het werkt

Daniël Philipsen

website bouw | online marketing

Met aandacht en verfijnde oplossingen creëert hij keer op keer perfect de technische vertaling van onze website ontwerpen.Heeft engelengeduld en slimme technieken voor websites die feilloos werken met een prettige interface. Enthousiast, flexibel en leergierig. Wordt blij van reizen, voetbal en festivals.

Geduld
is een schone zaak

Marnix-H. Simonis

communicatie | copy | marketing

Marketing specialist. Helpt klanten online succes te boeken, vooral klanten die in meerdere landen actief zijn. Creatieve conceptdenker. Weet de concrete vertaling naar tekst te vinden. Werkt snel en nauwkeurig en veert op als hij iets moeilijks makkelijk mag maken. Wordt blij van taal en van lang tafelen.

Samen op zoek
naar de parels

‘Elk geweldig ontwerp begint met
een nog beter verhaal’

Lorinda Marno

Netwerk van specialisten

Vraagt jouw opdracht om meer specialisme, dan hebben we een breed netwerk van vakmensen met wie we graag samenwerken. Omdat ze goed zijn. Tekstschrijvers, fotografen, filmers, editors, drukkers, standbouwers… Wij weten precies bij wie een opdracht in de allerbeste handen is.

Kennis maken?

Bel of mail even voor een persoonlijke kennismaking.
Of maak een vrijblijvende afspraak en wij komen bij je langs.

Maak een afspraak voor kennismaking, briefing met een kopje koffie erbij.

meer weten?

No comments