Menu

Webdesign Amsterdam

Dickhoff Design ontwerpt en ontwikkelt websites in Amsterdam. Naast website ontwerpen kunt u voor uw gehele corporate identity bij ons terecht. Wij zorgen voor de beste uitstraling en combineren dat met betrouwbare service. Het belangrijkste is dat uw boodschap toegankelijk en aantrekkelijk is – voor u en uw bezoeker. Wij luisteren naar uw verhaal en proberen uw verwachting altijd te overtreffen.

Lees hier welke stappen er nodig zijn.

Responsive
Een recente trend die onontkoombaar is op dit moment: Een website layout die zich aanpast aan het kleinere formaat van mobiele beeldschermen als tablets en smart-phones.

Effectieve uitstraling
Dickhoff Design ontwerpt uw website, webwinkel, logo, visitekaartje, flyer, poster of complete huisstijl. Daarnaast maken we webbanners, e-mailings en adviseren we over een effectieve inzet van sociale media en zoekmachine-optimalisatie voor het beste resultaat.

Zonder zorgen up-to-date
Zorgeloos uw website laten onderhouden? Of juist zoveel mogelijk zelf doen? WordPress, Joomla, of Drupal? Dickhoff Design adviseert u graag over de mogelijkheden! Vraag een vrijblijvende offerte aan +

Kom langs in Amsterdam
Wij zijn gevestigd in de Houthavens Amsterdam met een prachtig uitzicht op het IJ. In de buurt? Wij geven graag persoonlijk advies. Bel even voor een afspraak bij ons in in de studio. Of als u wilt, komen wij bij u langs.

 

Offerte aanvragen  Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22 

 

Responsive Website

No comments