Menu

OVER ONS

Dickhoff Design is in 1980 opgericht als Amsterdams grafisch ontwerpbureau.

Onze vormgevers werken met veel plezier aan grote en kleine opdrachten. Onze kracht is het ontwerpen en uitwerken van logo’s, huisstijlen, magazines en websites. Ook voor al uw andere grafische uitingen staan we graag klaar.

Kernwoorden:
creatief, kwaliteit, servicegericht, ervaren, persoonlijk,
origineel, doeltreffend, gezonde dosis humor.

Als er meer specialisten nodig zijn – tekstschrijver, fotograaf, standbouwer – vinden we die in ons uitgebreide netwerk. Zo wordt voor elke klus het juiste team ingezet. Dickhoff Design regelt voor u de planning, aanlevering, project- en drukwerkbegeleiding bij geschikte leveranciers.

Een goed ontwerp zegt meer dan duizend woorden!

Dickhoff Design is gevestigd in de Houthavens van Amsterdam met een prachtig uitzicht op het IJ.
In de buurt? Bel of mail voor even voor een persoonlijke kennismaking bij ons in de studio. Of als u wilt, komen wij bij u langs. Weten hoe wij te werk gaan?


Camiel R. Claus
art direction, ontwerper, coördinator 

Getogen in het pittoreske Broek in Waterland opgegroeid in een kunstenaars gezin (Eric Claus en Heleen Levano). Creativiteit is er met de paplepel ingegoten. Sinds 2000 is Camiel werkzaam bij Dickhoff Design, bijna een ouwe rot in het vak en sinds 2013 mede-eigenaar.

Kernwoorden: sterk inlevingsvermogen, vernieuwend, oog voor detail kleur en fotografie, conceptueel sterk, klantgericht, betrokken, stressbestendig, flexibele instelling, snel en nauwkeurig.

Vrije tijd: reizen, koken, (uit)eten, wijn, familie, motorrijden, zeilen, surfen en fietsen.


Co Walinga

ontwerper, dtp’er en illustrator

Sinds 1998 werkzaam bij Dickhoff Design, sinds 2013 mede-eigenaar en altijd al aan het tekenen. Werkt het liefst in opdracht. Anders wordt het zo vrij en ongrijpbaar als z’n rare rake Tegelspreuken.

Kernwoorden: nuchter, klantvriendelijk, verantwoordelijk, teamplayer, luisterend oor, betrouwbaar, gevoel voor vorm, kleur en humor.

Vrije tijd: Japans eten, cabaret, concerten en graphic novels. Tekenen (illustraties, cartoons) en boogschieten.


Daniël Philipsen
programmeur

Met eeuwig geduld en verfijnde oplossingen creëert hij keer op keer perfect de technische vertaling van onze website ontwerpen en een prettige interface voor de klant.

Kernwoorden: enthousiast, stressbestending, oplossingsgericht, leergierig en flexibel.

Vrije tijd: reizen, voetbal, familie en vrienden, lezen en festivals.

Offerte aanvragen  Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22.

 

 

 

No comments