Menu

Protestantse Gemeente te Uithoorn

+ Ontwerp logo
+ Ontwerp website
Ontwerp folder
+ Ontwerp nieuwsbrief

 

Dickhoff Design voorziet deze kerk in Uithoorn van grafische vormgeving om ook bij buitenstaanders de diverse activiteiten te promoten.

Nieuwe website, nieuwe huisstijl

Ons website ontwerp uit 2013 voor pkn-uithoorn.nl was aan vernieuwing toe. Van Joomla naar WordPress, om de vele vrijwilligers het makkelijk te maken. En om de kans een nieuwe huisstijl in te voeren. Al is er afscheid genomen van de charmante Thamerkerk aan de Amstel, de protestantse kerk leeft in Uithoorn – dat mag gezien. Het nieuwe logo laat zien hoe De Schutse onderdak biedt – aan inspiratie, rust, troost, ontmoeting, inzicht in kerkdiensten, activiteiten en lezingen. Een krachtig ontwerp met visuele continuïteit.

 

Preek van de Leek

Al zes keer een goed gevulde kerk met heel andere opiniemakers als voorganger. Laagdrempelig, veel lokale publiciteit met posters, flyers en folders.

 

Kerkcafé Uithoorn

Meteen het eerste seizoen een succes. Mede dankzij voortvarende externe communicatie met posters, flyers en folders.

E-mailnieuwsbrieven

Vormgeving van nieuwsbrieven die dankzij HTML-opmaak goed in e-mailprogramma’s of online te lezen zijn.

Bezinning en verdieping

Omslag voor een programmaboek van een uitgebreide serie activiteiten, georganiseerd door de verschillende kerken in Uithoorn en De Kwakel. Een herkenbaar maar ingetogen ontwerp om de waardevolle samenwerking en betekenisvolle bijeenkomsten te promoten.

Offerte aanvragen Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

 

 

 

kerkcafe-2015-03-13

 

 

bezinning-verdieping-omslag

 

 

No comments