Menu

Protestantse Gemeente te Uithoorn

+ Ontwerp logo
+ Ontwerp website
Ontwerp folder
+ Ontwerp nieuwsbrief

Dickhoff Design voorziet deze kerk in Uithoorn van grafische vormgeving om ook bij buitenstaanders de diverse activiteiten te promoten.

Nieuwe website, nieuwe huisstijl

Ons website ontwerp uit 2013 voor pkn-uithoorn.nl was aan vernieuwing toe. Van Joomla naar WordPress, om de vele vrijwilligers het makkelijk te maken. En om de kans een nieuwe huisstijl in te voeren. Al is er afscheid genomen van de charmante Thamerkerk aan de Amstel, de protestantse kerk leeft in Uithoorn – dat mag gezien. Het nieuwe logo laat zien hoe De Schutse onderdak biedt – aan inspiratie, rust, troost, ontmoeting, inzicht in kerkdiensten, activiteiten en lezingen. Een krachtig ontwerp met visuele continuïteit.

ontwerp omslag Brochure Bezinning en Verdieping De Schutse Uithoorn

Preek van de Leek

Acht seizoenen met elk drie bijeenkomsten rond bijzondere dorpsgenoten. Steeds een goed gevulde kerk met heel andere opiniemakers als voorganger. Laagdrempelig, veel lokale publiciteit met posters, flyers en folders.

Kerkcafé Uithoorn

Al negen seizoenen een succes. Mede dankzij voortvarende externe communicatie met posters, flyers en folders.

Bezinning en verdieping

Omslag voor een programmaboek van een uitgebreide serie activiteiten, georganiseerd door de verschillende kerken in Uithoorn en De Kwakel. Een herkenbaar maar ingetogen ontwerp om de waardevolle samenwerking en betekenisvolle bijeenkomsten te promoten.

E-mailnieuwsbrieven

Vormgeving van nieuwsbrieven die dankzij HTML-opmaak goed in e-mailprogramma’s of online te lezen zijn. Dickhoff Design in Amsterdam verzorgt voor De Schutse het hele traject van een geslaagd en uniek ontwerp tot en met productie, tekstredactie en verzendklaar maken.

Alle belangstellenden zijn zo op de hoogte met een goed verzorgde e-mailnieuwsbrief. De nieuwsberichten zijn meteen in de e-mail te lezen. De hele opmaak met afbeeldingen is ook online in de browser te bekijken. Natuurlijk met links naar de website.

E-mail campagnes kunnen online gemaakt en ingesteld worden. Bijvoorbeeld met MailChimp kunnen gratis mailings verstuurd worden, aan alleen wie ervoor is aangemeld, en onafhankelijk van andere persoonsgegevens.

Offerte aanvragen Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

No comments