Menu

OCK het Spalier

+ Ontwerp logo
Ontwerp huisstijl
Ontwerp website

Nieuwe fusie, nieuwe huisstijl

Dickhoff Design is vele jaren verantwoordelijk voor alle huisstijlmaterialen van OCK het Spalier, een grote instelling voor Jeugd & Opvoedhulp in Kennemerland. Vanaf het samengaan van OCK en Het Spalier tot de fusie met de Jeugdriagg verzorgen wij de huisstijl met brochures, folders, flyers, uitnodigingen, jaarverslagen en de website met functionele kleurcoördinatie per doelgroep – jongeren, ouders, professionals en pleegouders.

Offerte aanvragen Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

 

OCKflyers-hulpvormen

Flyers Hulpvormen

Van ongeveer 35 verschillende hulpvormen van jeugdzorg zijn er al zo’n 17 beschreven in afzonderlijke flyers voor jongeren, ouders en professionals. Dickhoff Design verzorgde opmaak in een vormgeving die prettig werkt als downloadbare PDF maar die ook geschikt is te maken voor drukwerk.

WebsiteOCKhetSpalier

Website www.ockhetspalier.nl

De eerste website van OCK het Spalier dateerde van 2005. Dickhoff Design leverde toen het ontwerp. In januari 2012 is de vernieuwde website gelanceerd, opnieuw naar ons ontwerp. De technische realisatie was in handen van Biomedia, een hele klus gezien de bijna 300 pagina’s.

De site biedt een aantrekkelijk platform met een zee aan informatie. De inhoud is toegesneden op de drie doelgroepen – jongeren, ouders en professionals, zoals verwijzers en zorgverleners – zodat zij snel inzicht hebben in de verschillende hulpvormen en diepergaande informatie.

‘Ik ervaar Dickhoff Design als een – in alle opzichten – professionele ontwerper van websites en huisstijlen met een breed scala aan toepassingen. De samenwerking met deze leverancier beoordeel ik als zeer positief.’
– Irene Tiersma, communicatieadviseur OCK het Spalier

OCKhetSpalierJaarverslag11

Jaarverslagen

logo's
Logo

 

 

No comments