Menu

Morgenstrand Communicatie

+ Boek ontwerp
+ Folder ontwerp
+ Brochure ontwerp
+ Website ontwerp

Blogmijl-P1090991Blogmijl

Bart Lankester schrijft elke dag 100 woorden. Blogmijl is de jubileumuitgave bij de mijlpaal van duizend keer honderd woorden. Een selectie uit bijna drie jaar dagelijkse columns, met tekeningen van de Utrechtse kunstenaar Nico Heilijgers. Dickhoff Design verzorgde vormgeving, voorpublicatie, opmaak en drukwerkbegeleiding van alle 236 pagina’s. Het boek is te bestellen via www.100-woorden.com.

100Woorden
100 woorden van Wieringen

Sinds 2011 schrijft Bart Lankester dagelijks 100 woorden over Wieringen, natuur, mensen, dierbaren, herinneringen, boeken, muziek, politiek, kortom over alles wat hem bezighoudt of te binnen schiet. In deze uitgave zijn 100 x 100 woorden van en over Wieringen gebundeld. Met veel plezier mochten wij de vormgeving doen. Het boekje is te bestellen via www.100-woorden.com

kindindepleegzorg_nlboekjeKindindepleegzorg0610

Kind in de pleegzorg

De landelijke werkgroep ‘Kind in de pleegzorg’ heeft een beleidsvisie ontwikkeld die een kader biedt om het kind in de jeugd- en pleegzorg daadwerkelijk centraal te stellen. Deze uitgave is een samenvatting van de beleidsvisie, aangevuld met aanbevelingen voor beleid en hulpverlening.

folderSiske200605foto

Brochure ‘Creatief in je loopbaan’

Over creatieve (loopbaan)coaching.

viltenopwieringen

Vilten op Wieringen

Vilten is een gezellige en actieve bezigheid, met direct resultaat. Siske Montsma geeft workshops en maakt viltwerken in opdracht. www.viltenopwieringen.nl

Ringband Supershopper

Supershopper

Supermarktrondleiding voor kinderen over gezond eten.

CommunicatieCheck

CommunicatieCheck

Met Morgenstrand Communicatie voeren we ook gezamenlijk projecten voor opdrachtgevers uit. Naar een idee van Bart Lankester van Morgenstrand verzorgden we de vormgeving en bouw van de CommunicatieCheck, een online checklist om te verkennen hoe het staat met de communicatie van je bedrijf.

Morgenstrand_logo

Offerte aanvragen  Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

No comments