Menu

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

+ Ringband ontwerp
+ Folder ontwerp
+ Nieuwsbrief ontwerp

In samenwerking met Stimio Communicatie Projecten zijn in opdracht van het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid meerdere projecten uitgevoerd.

EU – Emancipatie

Onder het EU-voorzitterschap van Nederland worden een aantal internationale conferenties en expert meetings georganiseerd over het thema ‘Emancipatie’.
In opdracht van Stimio verzorgt Dickhoff Design de vormgeving van de themasite EU-Emancipatie op Emancipatieweb van het Ministerie van SZW.
Ook worden er programmaboekjes, brochures, rapporten en een expositie voor de conferentie gemaakt.

Dagindeling

In het voorjaar 2003 wordt de stimuleringsmaatregel ‘Dagindeling’ van het Ministerie van SZW afgerond met een vijfdaagse bus-tournee door het land. Er worden creatieve en innovatieve oplossingen getoond om een betere combinatie van werk en privé mogelijk te maken. Op de slotbijeenkomst worden de eindresultaten van vier jaar experimenten ‘Dagindeling’ gepresenteerd. Tournee en slotbijeenkomst worden georganiseerd door Stimio. Uitnodigingen, programma’s, presentatiewanden en bussen worden door Dickhoff Design ontworpen en uitgewerkt met toepassing van een bestaand beeldmerk.
Zo ook paraplu’s en een estafettestokje voor de gelegenheid.

Allochtone vrouwen

Op 17 februari 2003 wordt in opdracht van het Ministerie van SZW een conferentie georganiseerd voor vertegenwoordigers van vijf ministeries, vertegenwoordigers van (organisaties van) doelgroepen en andere (ervarings-) deskundigen. De conferentie wordt georganiseerd door Stimio en materialen voor de conferentie zoals uitnodiging, programma, documentatiemap en PowerPoint-presentaties worden ontworpen door Dickhoff Design.

Offerte aanvragen  Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

 

MKB-vacaturelijn

MKBfolder

SZW_EUprog410x315SZW_EU-Emancipatie-site

 

SZW_030417uitnodigingDagindSZW_busDagindelingSZW_parapluDagindelingSZW_estafettestokjeDagindeling

 

SZW_pptAllochVr3intro

SZW_pptAllochVr3kop

SZW_AllochtVr_poster_A1_vraag

SZW_antwkrtAllochVr

 

 

No comments