Solide vormgeving

Maak apps en webapplicaties betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

MedSpace is de innovatieve online rooster-applicatie voor medisch specialisten, arts-assistenten, ondersteunend personeel en huisartsenposten.MedWeb is een internetbedrijf voor artsen, en de maker van MedSpace. MedWeb is actief in Nederland, België en Duitsland. Dickhoff Design heeft de vormgeving gerealiseerd voor diverse projecten van MedWeb.

 
 

 

Product logo

Anders dan het corporate MedWeb logo verbeeld het MedSpace product logo direct waar MedSpace voor dient. Een helder inzicht bieden in alle details die komen kijken bij het inroosteren van medische professionals, hun diensten, activiteiten en locaties. Samen vormen zij roosters, planning, agenda en vakantievoorkeuren voor hele maatschappen of ziekenhuisafdelingen.

 
 

Nieuwe responsive WordPress website

Professionele dienstverlening vergt heldere vormgeving. Fris en modern, maar met een stijl waar doelgroep en opdrachtgever zich in herkennen. Een robuust logo en professioneel verzorgde website bevestigen de solide bedrijfsvoering en service van MedSpace.

 
 

Toepassing strakke vormgeving

Of het nu om de website gaat, de online rooster software, of de persoonlijk rooster-app… Duidelijkheid en bruikbaarheid gaat voorop. Heldere vormgeving helpt daarbij. Less is more. Bied aan wat nodig is, laat weg wat afleidt.