Menu

Internationaal Orgelfestival Haarlem

+ Logo ontwerp
+ Huisstijl ontwerp
+ Website ontwerp

Aansprekende eigentijdse ontwerpen

Liefhebbers van cultuur gaan voor traditie en voor vernieuwing. Ook voor klassieke cultuur kan je bezoekers werven op een eigentijdse manier. Klassiek is niet hetzelfde als behoudend. Soms moet je het zien om het te geloven. Dickhoff Design presenteert altijd eerst een schets, vaak in meerdere varianten. Daarmee wordt meteen duidelijk dat onze eigentijdse ontwerpen aansprekend zijn, wat het eerste vooroordeel over de doelgroep ook is. En wie wil er nou niet zijn doelgroep vergroten met nieuwe aanwas?

Juist door inspanningen op dit vlak heeft Internationaal Orgelfestival Haarlem de Evenementenring gewonnen voor het belangrijkste Haarlemse evenement in 2016.

Elke twee jaar een groot festival

Haarlem is dè orgelstad van Nederland dankzij het wereldberoemde orgel in de St Bavokerk. Mozart en Handel kwamen naar Haarlem om op dit orgel – in 1738 gebouwd door Christian Müller – te spelen.

Orgelkenners weten het al vijftig jaar bestaande festival wel te vinden, maar hoe maak je het festival meer toegankelijk voor een breder publiek? Eèn van de middelen is een vernieuwde huisstijl en bijbehorende website waar bezoekers worden uitgenodigd te komen luisteren naar orgelconcerten op historische locaties, mee te stemmen op improvisatie-wedstrijden en contacten te leggen via netwerksites als Facebook.

Advertenties, webbanners en affiches worden ingezet om de jubileumeditie van het festival aan te kondigen. Een compacte A6 brochure (ook online op de website) geeft een voorproefje van het uitgebreide programmaboek dat op het festival verkrijgbaar is. In samenwerking met Communicatiebureau De Kippen realiseren we met veel plezier de vormgeving.

www.orgelfestivalhaarlem.nl

 

Offerte aanvragen  Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

Orgelfestivalprogrammaboek2016

 

 Orgelfestival_ad_OrguesNouvelles2016

Website Ontwerp Orgel Festival Haarlem

 

orgelfestival-adv-Zomeragenda

 

Orgelfestival-brochure2014-plattegrond