Menu

Hoofdbedrijfschap Ambachten

Website ontwerp
Flyer ontwerp
Give away / relatiegeschenk ontwerp

Overzichtelijk ontwerp voor beginners en deskundigen

Als inhoud en vorm samenkomt in een belevenis die werkt, is de informatie pas echt toegankelijk. Kennis en expertise overdragen kan in steeds meer nieuwe (digitale) vormen. Hoe zorg je dat de deskundige en de beginner niet verdwalen? Begin bij vormgeving. Van de data, van de informatiestructuur, van de userinterface. Als je voor je ziet wat het moet doen, is het duidelijk hoe het gebouwd en gevuld moet worden.

WijzerOndernemen

WijzerOndernemen biedt informatie aan mensen die een ambachtelijk vak uitoefenen en die zelfstandig ondernemer willen worden of zijn.
Wijzerondernemen is een initiatief van Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA). Een website met specifieke informatie over starten en ondernemen voor drie branches (pedicures, schoonheidsspecialisten en kappers). Een pilot voor pedicures is het eerst online.
Dickhoff Design ontwerpt, de nieuwe vijver ontwikkelt, Ritense bouwt, Noor Backers schrijft.

Meer Met Zonwering

Materialen ter promotie van de nieuwe website www.meermetzonwering.nl, het digitale informatiepunt voor beleidsmakers en andere professionals op het terrein van energiebesparing in de gebouwde omgeving.

Offerte aanvragen Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

 


wijzerondernemen
ZonweringPromo


 

No comments