Menu

Het Scheepvaartmuseum

+ Brochure ontwerp
+ Tentoonstellingsborden
+ Folder ontwerp
Ontwerp logo

Walvisweken in Het Scheepvaartmuseum

In Het Scheepvaartmuseum zijn er in de zomervakantie allerlei leuke walvisactiviteiten voor het hele gezin. Loop de walviswandelroute vanaf Museum In ’t Houten Huis langs historische panden en locaties in De Rijp. Of volg de fietsroute vanaf het Zaans Museum langs negen plekken uit de walvisvaartgeschiedenis.

Michiel de Ruyter Route +

MDR_thumb

Plattegrond voor de bibliotheek van Het Scheepvaartmuseum
De bibliotheek van Het Scheepvaartmuseum heeft een van de belangrijkste maritiem-historische collecties ter wereld. 40.000 boeken en vele tijdschriften zijn direct te raadplegen. Dickhoff Design ontwikkelt een plattegrond om bezoekers de weg te wijzen door de prachtige nieuwe inrichting.

 

 

Fotopanelen bouwhek ’s Lands Zeemagazijn
Het Scheepvaartmuseum onderging een grootscheepse renovatie. Negentig meter hek om de bouwplaats is verfraaid met meer dan veertig panelen, ontworpen door Dickhoff Design.

Het Scheepvaartmuseum viert feest
Expositie ter gelegenheid van het 350-jarig bestaan van het gebouw. Dickhoff Design verzorgde de vormgeving van banieren, bijschriften, en een collage van meer dan 80 foto’s op een wandbanier van 6,5 meter lang.

K4 Award
De nationale kunstprijsvraag voor mensen met verstandelijke beperkingen. Voor de expositie maakten wij banieren en bordjes met bijschriften.

Marinemodellenkamer
Tijdens de verbouwing van het Rijksmuseum logeert een deel van de Marinemodellenkamer bij het Scheepvaartmuseum. Dickhoff Design verzorgt de grafiek van drie wisseltentoonstellingen over zeerovers, geschut en ellebogenstoom.

Offerte aanvragen Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

200510K4introbanier

200503banier1 200503banier2  

 

No comments