Menu

Eigen Haard Fonds

Interieur ontwerp
Raambelettering

Overtuigende interieurontwerp presentatie

Een interieurontwerp? Overtuig met een professionele presentatie. Om alle betrokkenen mee te krijgen bij de realisering van een nieuw interieur is eerst een duidelijke presentatie van de mogelijkheden nodig. Dickhoff Design ontwerpt interieur inrichtingen en presenteert deze inzichtelijk. Realisatie gebeurt geheel in overleg, altijd met de nodige begeleiding van geselecteerde uitvoerders.

Prijswinnende ontwerpen

De winnaar van het Eigen Haard Fonds 2014 is bekend. Het allesomvattende idee van bewonerscommissie N40 (Czaar Peterstraat) heeft dit jaar de prijs gewonnen.

In opdracht van de bewonerscommissie (Huub Kuijpers) heeft Dickhoff Design het idee uitgewerkt dat de entrees, hal, lift en tuin een facelift geeft. De uitwerking getuigt van creativiteit en legt een link met het verleden van de buurt. De algemene ruimten worden opgewaardeerd tot prettige verblijfsplekken. Het ontwerp is een kwalitatieve toevoeging voor bewoners en voorbijgangers. Het plan geeft een boost aan de straat die al volop in ontwikkeling is, en sluit goed aan bij functionele vragen zoals het stallen van fietsen en scootmobiels.

Het project is gerealiseerd in samenwerking met ruimtelijk ontwerper Gisela Boersma en interieurbouwer Rubens Interieuren. Bekijk de prijswinnende Eigen Haard Fonds presentatie van het interieurontwerp en raambelettering Complex N40 (PDF 3,4 mb)

 

Offerte aanvragen  Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

 

Eigen Haard Fonds
Huub Kuijpers (bewonerscommissies N40) neemt de prijs in ontvangst.

ComplexN40_PresentatieV1.indd
ComplexN40_PresentatieV1.indd
ComplexN40_PresentatieV1.indd ComplexN40_PresentatieV1.indd

 

 

No comments