Menu

Centrum Eetstoornissen Ursula

Waarom is vormgeving voor u belangrijk?
Wat is design?
Hoe gaan wij te werk?

De essentie duidelijk presenteren

Inhoud duidelijk en aantrekkelijk presenteren doe je met goede grafische vormgeving. Onze design experts verdiepen zich in het onderwerp, halen de essentie boven en brengen de boodschap begrijpelijk over.

Eetstoornissen behandelt

Centrum Eetstoornissen Ursula is een gespecialiseerd centrum voor de behandeling van eetstoornissen. Het centrum behandelt mensen met een eetstoornis zoals anorexia nervosa, boulimia nervosa en eetbuienstoornis (‘Binge Eating Disorder’). Ze doen er ook onderzoek naar eetstoornissen. Centrum Eetstoornissen Ursula is onderdeel van Rivierduinen: een grote organisatie voor geestelijke gezondheidszorg.

Offerte aanvragen Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

Ursela_BMIschijf

BMI-meter

Op een BMI-meter kun je aflezen of je gewicht normaal, te licht of te zwaar is. Voor het Centrum Eetstoornissen Ursula en TNO verzorgden we de vormgeving van een BMI-meter. Nieuw is dat de verschillen voor jongens en meisjes van 2 tot 18 jaar meteen te zien zijn. Deze schijf is een opvolger van de schijf van Kenniscentrum Eeetstoornissen Nederland en de online BMI-meter.


Ursela_Featback-flyer

Featback flyer

Featback is een online zelfhulpprogramma, geschikt voor iedereen die worstelt met eten, gewicht en figuur. Layout door Dickhoff Design, volgens de projectstijl van Mathilde Nederlof.

Ursela_zelftest-eetstoornis

Zelftest eetstoornissen

Een wetenschappelijk verantwoorde test om in een paar minuten een idee te krijgen of je mogelijk een eetstoornis hebt. Layout door Dickhoff Design volgens de Centrum Eetstoornissen Ursula huisstijl, realisatie door MedWeb.

No comments