Menu

Logo en huisstijl voor startups!

Een huisstijl zorgt voor samenhang in de communicatie die de identiteit van uw organisatie visualiseert voor de buitenwereld. Een eerste indruk maak je maar één keer! Wanneer u nieuwe klanten wilt overtuigen is een professionele uitstraling onmisbaar.

Met een nieuwe onderneming wil je graag professioneel voor de dag komen. Een logo en een degelijke website is al een flinke investering. Om deze reden wordt hier vaak onterecht op bespaard met de gevolgen dat potentiële klanten worden misgelopen.

Wat kost een logo en huisstijl?
De kosten hangen geheel af van jouw wensen en waar je mee wilt starten. Voor de een volstaat een logo en visitekaartje. De ander wil een complete huisstijl met website, autobelettering etc.

Logo_strategy

Website ontwerp Dickhoff Design Amsterdam

Samen mooie dingen maken!

Wil je weten wat Dickhoff Design voor jouw startup kan betekenen?

Huisstijl producten van A tot Z

Wij ontwerpen uw logo, complete huisstijl en alles waar het op moet

Laat zien wie u bent, maak uw organisatie herkenbaar en overtuig uw klanten. Een goede vormgeving op al uw producten reflecteert uw kernwaarden, identiteit en imago op een wervende manier. De eerste indruk maak je maar één keer! Dickhoff Design in Amsterdam verzorgt een solide, herkenbare huisstijl die uw organisatie in alle uitingen aantrekkelijk presenteert. 

No comments