Menu

Huisstijl laten maken

Wilt u een huisstijl laten maken of een bestaand huisstijl ontwerp laten restylen? Dickhoff Design luistert graag naar uw wensen. Wij geven u advies op maat voor al uw grafische en multimedia uitingen.

Een huisstijl zorgt voor samenhang van de communicatie uitingen die de identiteit van uw organisatie visualiseren voor de buitenwereld. De eenheid in stijl van al deze producten begint bij een logo. Uw logo en afgeleide stijlelementen kunnen voor een professionele uitstraling doorgevoerd worden op uw website, visitekaartje, briefpapier, envelop, folder, reclamezuil en vele andere overige huisstijldragers.

huisstijl ontwerp door Dickhoff Design

Belevenis

Het is belangrijk dat uw uitstraling ook beleefd wordt door uw klanten. Wij zetten samen met u de juiste belevenis neer dat staat als een huis! Dit houdt niet op bij drukwerk, ook het interieur en exterieur kunnen wij verzorgen.

Voorbeelden bekijken +

Wat kost een huisstijl?

Een huisstijl is maatwerk. Voor elke klant maken wij een passende oplossing en geven wij waar nodig advies. De kosten van een huisstijl kunnen zo toegesneden worden op uw wensen en uw budget.

responsive website ontwerp door Dickhoff Design in Amsterdam

Kom je koffie drinken?

Dickhoff Design is gevestigd in de Houthavens van Amsterdam met een prachtig uitzicht op het IJ. In de buurt? Bel of mail voor even voor een persoonlijke kennismaking bij ons in de studio. Of als u wilt, komen wij bij u langs.

No comments

Leave a comment

You must be logged in to leave a comment.