Menu

Huisstijl laten maken

Een huisstijl laten maken of een bestaand huisstijl ontwerp laten restylen? Dickhoff Design Grafisch ontwerpbureau in Amsterdam luistert graag naar uw wensen. Wij geven advies op maat voor al uw grafische en multimedia uitingen.

Een huisstijl zorgt voor samenhang van de communicatie uitingen die de identiteit van uw organisatie visualiseren voor de buitenwereld. De eenheid in stijl van al deze producten begint bij een logo. Uw logo en afgeleide stijlelementen kunnen voor een professionele uitstraling doorgevoerd worden op uw website, visitekaartje, briefpapier, envelop, folder, beursstand en vele andere huisstijldragers.

Huisstijl laten maken - BEEX Amsterdam
Huisstijl laten maken, logo website socialmedia briefpapier visitekaart

10 Redenen voor een nieuwe huisstijl of restyling

  1. Herstructurering of fusie van de organisatie
  2. Internationale bedrijvigheid
  3. Verouderd beeld
  4. Veranderde markt
  5. Reputatie veranderen
  6. Onderscheidend blijven van de concurrentie
  7. Nieuwe eigenaar, nieuwe visie
  8. Veranderde merkenportfolio
  9. Verdere ontwikkeling en groei
  10. Technische aanpassingen (nieuwe media)


Hoe staat het met uw huisstijl?
Heeft u advies nodig of wilt u samen uw huisstijl tegen het licht houden? Bel 020 261 39 22 of mail voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek!

Belevenis

Van gevelbelettering en balie tot meubels op maat
Het is belangrijk hoe uw uitstraling beleefd wordt door uw klanten. Wij zetten samen met u een belevenis neer die staat als een huis! Dit houdt niet op bij drukwerk, ook het interieur en exterieur kunnen wij vormgeven. In samenwerking met ervaren interieurbouwers zorgen wij dat uw representatieve bedrijfsruimte aansluit op de huisstijl.

huisstijl logo levensduur

Hoe lang gaat een huisstijl mee?

Een huisstijl, ook wel corporate identity, is de totale uitstraling van een bedrijf. Oftewel de vormgeving van een bedrijf of organisatie die in alle visuele uitingen wordt toegepast.

Trendy of tijdloos
De levensduur van een huisstijl en logo hangt af van verschillende factoren. Een logo zonder symbolische boodschap is bijvoorbeeld gevoeliger voor trends.

Huisstijlen kunnen jarenlang meegaan. Soms, vaak bij kleinere ondernemingen, verandert het bedrijf zo snel dat de bestaande huisstijl niet meer uitstraalt wat zou moeten en kunnen.

Een compleet nieuwe huisstijl is niet altijd nodig, vaak is een kleine aanpassing voldoende.

Wat kost een huisstijl?

Een huisstijl is maatwerk. Voor elke klant maken wij een passende oplossing en wij geven waar nodig advies. 
De kosten van een huisstijl kunnen zo toegesneden worden op uw wensen en uw budget.

Producten in uw huisstijl

Wij ontwerpen uw logo of complete huisstijl en alles waar het op moet

Laat zien wie u bent, maak uw organisatie herkenbaar en overtuig uw klanten. Een goede vormgeving op al uw producten reflecteert uw kernwaarden, identiteit en imago op een wervende manier. De eerste indruk maak je maar één keer! Dickhoff Design in Amsterdam verzorgt een solide, herkenbare huisstijl die uw organisatie in alle uitingen aantrekkelijk presenteert. 

No comments