Menu

Huisstijl laten maken

Wilt u een huisstijl laten maken of een bestaand huisstijl ontwerp laten restylen? Dickhoff Design luistert graag naar uw wensen. Wij geven u advies op maat voor al uw grafische en multimedia uitingen.

Een huisstijl zorgt voor samenhang van de communicatie uitingen die de identiteit van uw organisatie visualiseren voor de buitenwereld. De eenheid in stijl van al deze producten begint bij een logo. Uw logo en afgeleide stijlelementen kunnen voor een professionele uitstraling doorgevoerd worden op uw website, visitekaartje, briefpapier, envelop, folder, reclamezuil en vele andere overige huisstijldragers.

Belevenis

Het is belangrijk dat uw uitstraling ook beleefd wordt door uw klanten. Wij zetten samen met u de juiste belevenis neer dat staat als een huis! Dit houdt niet op bij drukwerk, ook het interieur en exterieur kunnen wij verzorgen.

Voorbeelden bekijken +

Wat kost een huisstijl?

Een huisstijl is maatwerk. Voor elke klant maken wij een passende oplossing en geven wij waar nodig advies. De kosten van een huisstijl kunnen zo toegesneden worden op uw wensen en uw budget.


Een huisstijl laten maken?

Nieuw ontwerp, kleine of grote aanpassingen, onze ontwerpers en dtp’ers staan voor u klaar!


Offerte aanvragen  Contact

Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking! Bel 020 261 39 22 of mail ons post@dickhoffdesign.com

huisstijl ontwerp door Dickhoff Design

No comments

Leave a comment

You must be logged in to leave a comment.