Menu

Huisstijl laten maken

Webdesign Amsterdam Huisstijl door Dickhoff Design in Amsterdam
 

Uw huisstijl laten maken of restylen door Dickhoff Design

 

Wilt u een huisstijl laten maken of een bestaand huisstijl ontwerp laten restylen? Dickhoff Design luistert graag naar uw wensen. Wij geven u advies op maat voor al uw grafische en multimedia uitingen.

Een huisstijl zorgt voor samenhang van de communicatie uitingen die de identiteit van uw organisatie visualiseren voor de buitenwereld. De eenheid in stijl van al deze producten begint bij een logo. Uw logo en afgeleide stijlelementen kunnen voor een professionele uitstraling doorgevoerd worden op uw website, visitekaartje, briefpapier, envelop, folder, reclamezuil en vele andere huisstijldragers.

logo voor website social media briefpapier visitekaartje

Belevenis

Het is belangrijk hoe uw uitstraling beleefd wordt door uw klanten. Wij zetten samen met u een belevenis neer die staat als een huis! Dit houdt niet op bij drukwerk, ook het interieur en exterieur kunnen wij vormgeven. In samenwerking met ervaren interieurbouwers zorgen wij dat uw representatieve bedrijfsruimte aansluit op de huisstijl. Van gevelbelettering en balie tot meubels op maat.

Wat kost een huisstijl?

Een huisstijl is maatwerk. Voor elke klant maken wij een passende oplossing en wij geven waar nodig advies. De kosten van een huisstijl kunnen zo toegesneden worden op uw wensen en uw budget.

Nieuwsgierig? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Dickhoff Design is gevestigd in de Houthavens van Amsterdam met een prachtig uitzicht op het IJ. In de buurt? Bel of mail even voor een persoonlijke kennismaking bij ons in de studio. Of als u wilt, komen wij bij u langs. Natuurlijk op gepaste afstand.

No comments

    Leave a comment

    You must be logged in to leave a comment.