Menu

Hoe kom ik aan een huisstijl?

Waar kan je een logo laten maken? Waar kan je het beste een huisstijl laten maken? In Amsterdam alleen al zijn er veel ontwerpers, grafische vormgevers en designbureaus. Hoe maak je een keuze? Waar moet je aan denken?

website ontwerp door Dickhoff Design

Hoe kom ik aan een huisstijl ontwerp?

Ontwerpbureau

Niemand kent uw eigen organisatie en werkgebied als uzelf. De vertaling van deze kennis en ervaring in een universeel aansprekende vormgeving is werk voor specialisten: grafisch ontwerpers. Zij hebben daar ruime ervaring mee.

De keuze van een grafisch ontwerpbureau

Het beoordelen van een grafisch ontwerp is niet eenvoudig. Een criterium als ‘mooi’ schiet tekort. Een grafisch ontwerp moet beoordeeld worden aan de hand van verschillende criteria zoals eenvoud, originaliteit, duurzaamheid, toepasbaarheid en effectiviteit. Maar hoe doe je dat als niet-specialist? Ieder ontwerpbureau heeft een eigen stijl. Door verschillende ontwerpen te bekijken krijgt u daarvan een goed beeld. Bevalt die stijl, dan is het raadzaam om verschillende huisstijlen die het ontwerpbureau in opdracht heeft vervaardigd, onderling te vergelijken.
Duurzaamheid en toepasbaarheid zijn soms lastig te beoordelen. Hiervoor kunt u het best afgaan op de kennis van de grafisch ontwerper zelf. Voor eenvoud, originaliteit en effectiviteit ligt dat anders. Bij de beste ontwerpen zijn deze waarden door vrijwel iedereen te herkennen.

Lees meer

Kosten van een huisstijl
Wat is een huisstijl?

Nieuwe huisstijl of restyling?

Onze ontwerpers staan voor u klaar! Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

No comments