Menu

Hoe gaan wij te werk?

Onze werkwijze

Of het nu gaat om uw logo of uw website, wij doorlopen altijd het hele ontwerpproces om ervoor te zorgen dat we uw verwachtingen overtreffen en uw bedrijf krijgt wat het nodig heeft!

Wij luisteren naar uw verhaal

Met een goed ontwerp kunt u de identiteit van uw bedrijf versterken. Een combinatie van de juiste kleuren, beeld- en tekstelementen bepaalt de uitstraling van uw organisatie of product.

Het ontwerpen begint met uw wensen. In een eerste gesprek luisteren wij naar uw verhaal.

Maak een afspraak

Uw missie en visie

De dialoog met onze ontwerpers en specialisten helpt om de achterliggende boodschap, de oorsprong van uw organisatie scherp te krijgen voor de doelgroep.

Brainstorm, concept en presentatie

Met uw wensen op een rij gaan wij brainstormen en schetsen. De ontwerpschetsen vertalen we naar een eerste concept.
Dit concept toont een eerste indruk van uw toekomstige huisstijl en wordt eventueel aangepast op basis van uw feedback. Na het eerste concept zullen wij de ontwerpen verder uitwerken. Wij houden hierbij rekening met alle wensen die u vooraf heeft genoemd zodat wij een passend ontwerp maken voor uw bedrijf. Met concrete voorbeelden van toepassingen in de gekozen kleurcombinaties krijgt u een goed beeld hoe de huisstijl eruit gaat zien.

Uitwerking en productie

Wanneer het concept is goedgekeurd, zorgen wij voor de uitwerking. Wij leveren de ontwerpen aan in de gangbare formaten zodat u deze meteen kunt gebruiken voor uw briefpapier, flyers, e-mails en talloze andere communicatie- en promotiemiddelen. Indien nodig verzorgen wij ook de productie begeleiding.

Bekijk voorbeelden

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

No comments