Menu

Reclamebureau in Amsterdam

Een bron van inspiratie!

Dickhoff Design, ontwerpbureau voor grafische vormgeving en reclame, is gevestigd in Amsterdam, in de Houthavens aan het IJ. Met een hecht en divers team experts gaan wij elke uitdaging aan. Verhalen vertalen naar een onderscheidend grafisch ontwerp. Design waar u achter staat en waar het publiek zich mee kan identificeren. Wij maken het!
Ons grafisch oog gaat verder dan alleen drukwerk en web. Wij werken aan de totaal belevenis van uw bedrijf. Van logo’s op uw wagenpark tot het aankleden van uw pand en interieur.

Servicegericht werken

Onze service onderscheidt ons ontwerpbureau van anderen. Wij denken graag mee met de klant en voeren verbeteringen door waar dat kan, of geven praktisch advies. U wilt niet onnodig wachten, wij ook niet, daarom schakelen wij snel.

Vertel uw verhaal, inspireer ons!

Krijg uw motivatie en doelen scherp door met ons te brainstormen.  Uw identiteit, missie, visie, unique selling points … soms zijn ze lastig onder woorden te brengen. Met Dickhoff Design als creatief klankbord ontstaat al gauw het juiste gevoel. De sfeer die u wil overbrengen, het karakter dat u wil uitstralen krijgt vorm. De eerste schetsen geven inzicht hoe u zich aan de doelgroep wil presenteren. Wij betrekken u bij het ontwerpproces dat inspireert, u verder helpt en katalysator is voor uw activiteiten. Word (weer opnieuw) trots op uw organisatie of bedrijf!

Vanuit nieuwe ideeën en schetsen groeit de tone of voice. De belangrijkste boodschap voor campagnes en marketing uitingen wordt helder. U durft voor de dag te komen met frisse creaties en verse publicaties. U krijgt de aandacht!

Weten hoe wij te werk gaan?

Offerte aanvragen  Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

Veel voorbeelden bij portfolio

Huisstijl ontwerp Rich Forests

No comments

Leave a comment

You must be logged in to leave a comment.