Menu

Reclamebureau in Amsterdam

Website ontwerp door Dickhoff Design, Orgelfestival Haarlem

Grafisch vormgever in Amsterdam

Dickhoff Design, ontwerpbureau voor grafische vormgeving en reclame, is gevestigd in Amsterdam. Met een hecht en divers team experts gaan wij elke uitdaging aan. Verhalen vertalen naar een onderscheidend grafisch ontwerp. Design waar u achter staat en waar het publiek zich mee kan identificeren. Wij maken het!

Ons grafisch oog gaat verder dan alleen drukwerk en web. Wij werken aan de totaal belevenis van uw bedrijf. Van logo’s op uw wagenpark tot het aankleden van uw pand en interieur.

ontwerp van marketing campagnes online en op locatie
Maak een afspraak voor kennismaking, briefing met een kopje koffie erbij.

Servicegericht werken

 

Onze service onderscheidt ons ontwerpbureau van anderen. Wij denken graag mee met de klant en voeren verbeteringen door waar dat kan, of geven praktisch advies. U wilt niet onnodig wachten, wij ook niet, daarom schakelen wij snel.

Vertel uw verhaal, inspireer ons!

 

Krijg uw motivatie en doelen scherp door met ons te brainstormen.  Uw identiteit, missie, visie, unique selling points … soms zijn ze lastig onder woorden te brengen. Met Dickhoff Design als creatief klankbord ontstaat al gauw het juiste gevoel. De sfeer die u wil overbrengen, het karakter dat u wil uitstralen krijgt vorm. De eerste schetsen geven inzicht hoe u zich aan de doelgroep wil presenteren. Wij betrekken u bij het ontwerpproces dat inspireert, u verder helpt en katalysator is voor uw activiteiten. Word (weer opnieuw) trots op uw organisatie of bedrijf!

Vanuit nieuwe ideeën en schetsen groeit de tone of voice. De belangrijkste boodschap voor campagnes en marketing uitingen wordt helder. U durft voor de dag te komen met frisse creaties en verse publicaties. U krijgt de aandacht!

ontwerp van drukwerk, logo's en complete huisstijlen door Dickhoff Design in Amsterdam

Zichtbaar resultaat, daar plukt u de vruchten van!

Liever eerst een offerte aanvragen? Klik hier.

No comments

    Leave a comment

    You must be logged in to leave a comment.