Menu

Grafisch ontwerpbureau Uithoorn

Grafisch ontwerpbureau Uithoorn

Dickhoff Design - sinds 2001

Grafisch ontwerp voor bedrijven, merken, marketing- en reclamebureaus.

 

 

Over Dickhoff Design

Dickhoff Design, ontwerpbureau voor grafische vormgeving en reclame. Met een hecht en divers team experts gaan wij elke uitdaging aan. Verhalen vertalen naar een onderscheidend grafisch ontwerp. Ontwerpen waar u achter staat en waar het publiek zich mee kan identificeren. Wij maken het!

Grafisch ontwerp en webdesign is onze tweede natuur. De eerste is natuurlijk luisteren naar onze klanten. Want niets begint zonder verhaal, zonder vraag naar een oplossing. We houden van ons werk: creatief maar no-nonsense vorm geven aan ideeën, wensen en doelstellingen.

Ons grafisch oog gaat verder dan alleen drukwerk en web. Wij werken aan de totaal belevenis van uw bedrijf. Van logo’s op uw wagenpark tot het aankleden van uw pand en interieur.

Servicegericht ontwerpbureau Uithoorn

Onze service onderscheidt ons ontwerpbureau van anderen. Wij denken graag mee met de klant en voeren verbeteringen door waar dat kan, of geven praktisch advies. U wilt niet onnodig wachten, wij ook niet, daarom schakelen wij snel.

Vertel uw verhaal, inspireer ons!

Krijg uw motivatie en doelen scherp door met ons te brainstormen. Uw identiteit, missie, visie, unique selling points … soms zijn ze lastig onder woorden te brengen. Met Dickhoff Design als creatief klankbord ontstaat al gauw het juiste gevoel. De sfeer die u wil overbrengen, het karakter dat u wil uitstralen krijgt vorm. De eerste schetsen geven inzicht hoe u zich aan de doelgroep wil presenteren. Wij betrekken u bij het ontwerpproces dat inspireert, u verder helpt en katalysator is voor uw activiteiten. Word (weer opnieuw) trots op uw organisatie of bedrijf met een nieuw logo en fantastische huisstijl…

Vanuit nieuwe ideeën en schetsen groeit de tone of voice. De belangrijkste boodschap voor campagnes en marketing uitingen wordt helder. U durft voor de dag te komen met frisse creaties en verse publicaties. U krijgt de aandacht!

Netwerk van specialisten

Vraagt uw opdracht om meer specialisme, dan hebben we een breed netwerk van vakmensen met wie we graag samenwerken. Omdat ze goed zijn. Tekstschrijvers, fotografen, filmers, editors, drukkers, standbouwers… Wij weten precies bij wie een opdracht in de allerbeste handen is. Voor elke klus precies diegene aan de lijn die u verder helpt.

Uithoorn en ver daarbuiten

Goede grafische vormgeving is essentieel voor elk bedrijf. Grafisch ontwerpbureau Dickhoff Design werkt voor organisaties in het hele land. We komen graag bij de klanten op locatie, altijd goed voor onze inspiratie. Ook internationaal overlegt u op afstand direct met onze ontwerpers voor de beste grafische oplossingen.

Zichtbaar resultaat,
daar plukt u de vruchten van!

Liever eerst een offerte aanvragen?

Wij ontwerpen alles in uw huisstijl

Meer weten?

Bel 06-81095915 of mail post@dickhoffdesign.com even voor een kennismaking.

No comments

Leave a comment

You must be logged in to leave a comment.