Menu

Grafisch ontwerpbureau Amsterdam

Grafisch ontwerpbureau Amsterdam

Dickhoff Design - sinds 2001

Grafisch ontwerp voor bedrijven, merken, marketing- en reclamebureaus in Amsterdam en ver daarbuiten.

 

 

Over Dickhoff Design

Dickhoff Design, ontwerpbureau voor grafische vormgeving en reclame, is gevestigd in Amsterdam. Met een hecht en divers team experts gaan wij elke uitdaging aan. Verhalen vertalen naar een onderscheidend grafisch ontwerp. Ontwerpen waar u achter staat en waar het publiek zich mee kan identificeren. Wij maken het!

Grafisch ontwerp en webdesign is onze tweede natuur. De eerste is natuurlijk luisteren naar onze klanten. Want niets begint zonder verhaal, zonder vraag naar een oplossing. We houden van ons werk: creatief maar no-nonsense vorm geven aan ideeën, wensen en doelstellingen.

Ons grafisch oog gaat verder dan alleen drukwerk en web. Wij werken aan de totaal belevenis van uw bedrijf. Van logo’s op uw wagenpark tot het aankleden van uw pand en interieur.

resultaat-hoge-vlucht

Servicegericht ontwerpbureau

Onze service onderscheidt ons ontwerpbureau van anderen. Wij denken graag mee met de klant en voeren verbeteringen door waar dat kan, of geven praktisch advies. U wilt niet onnodig wachten, wij ook niet, daarom schakelen wij snel.

Vertel uw verhaal, inspireer ons!

Krijg uw motivatie en doelen scherp door met ons te brainstormen. Uw identiteit, missie, visie, unique selling points … soms zijn ze lastig onder woorden te brengen. Met Dickhoff Design als creatief klankbord ontstaat al gauw het juiste gevoel. De sfeer die u wil overbrengen, het karakter dat u wil uitstralen krijgt vorm. De eerste schetsen geven inzicht hoe u zich aan de doelgroep wil presenteren. Wij betrekken u bij het ontwerpproces dat inspireert, u verder helpt en katalysator is voor uw activiteiten. Word (weer opnieuw) trots op uw organisatie of bedrijf met een nieuw logo en fantastische huisstijl…

Vanuit nieuwe ideeën en schetsen groeit de tone of voice. De belangrijkste boodschap voor campagnes en marketing uitingen wordt helder. U durft voor de dag te komen met frisse creaties en verse publicaties. U krijgt de aandacht!

idee-gedachte
proces-denkwolk

Netwerk van specialisten

Vraagt uw opdracht om meer specialisme, dan hebben we een breed netwerk van vakmensen met wie we graag samenwerken. Omdat ze goed zijn. Tekstschrijvers, fotografen, filmers, editors, drukkers, standbouwers… Wij weten precies bij wie een opdracht in de allerbeste handen is. Voor elke klus precies diegene aan de lijn die u verder helpt.

Amsterdam en heel Nederland

Dickhoff Design, gevestigd in Amsterdam, heeft een sterke klantenkring opgebouwd door heel Nederland. Met zijn toewijding aan kwaliteit en creativiteit bedienen wij bedrijven in diverse sectoren, van retail tot horeca en van zakelijke dienstverlening tot de culturele sector. De reputatie van Dickhoff Design strekt zich uit over het hele land, waardoor het een vertrouwde partner is geworden voor bedrijven die streven naar innovatieve en effectieve ontwerpoplossingen.

design-online-en-bedrijfswagens

Even voorstellen ...

Camiel Claus

art direction | ontwerp | coördinatie

Het begint met woorden, de vorm volgt later

Getogen in het pittoreske Broek in Waterland, opgegroeid in een kunstenaars gezin. Creativiteit is er met de paplepel ingegoten. Heeft oog voor detail en krijgt nergens stress van. Wordt blij van varen, windsurfen, motorrijden, koken en eten.

Co Walinga, grafisch ontwerper, dtp-er, illustratior van Dickhoff Design
Co Walinga

ontwerp | dtp | illustratie

Een ontwerp is af, als het werkt

Sinds 1998 werkzaam bij Dickhoff Design, sinds 2013 mede-eigenaar en altijd al aan het tekenen om z’n ideeën te ordenen. Luistert met gevoel voor taal, vorm en humor. Wordt blij van Japans eten, graphic novels en boogschieten.

Daniël Philipsen

programmeur | online marketing

Geduld is een schone zaak

Met aandacht en verfijnde oplossingen creëert hij keer op keer perfect de technische vertaling van onze website ontwerpen.Heeft engelengeduld en slimme technieken voor websites die feilloos werken met een prettige interface. Enthousiast, flexibel en leergierig. Wordt blij van reizen, voetbal en festivals.

Marnix-H. Simonis

communicatie | copy | marketing

Samen op zoek naar de parels

Marketing specialist. Helpt klanten online succes te boeken, vooral klanten die in meerdere landen actief zijn. Creatieve conceptdenker. Weet de concrete vertaling naar tekst te vinden. Werkt snel en nauwkeurig en veert op als hij iets moeilijks makkelijk mag maken. Wordt blij van taal en van lang tafelen.

Zichtbaar resultaat, daar plukt u de vruchten van!

Liever eerst een offerte aanvragen?

Wij ontwerpen alles in uw huisstijl

Meer weten?

Bel 06-810 959 15 of mail post@dickhoffdesign.com even voor een kennismaking.

No comments

Leave a comment

You must be logged in to leave a comment.