Menu

Een goedkope website

Voor elk budget een passende oplossing
Uw wilt graag een goedkope website laten bouwen. Heeft u goed nagedacht waarom en door wie? Een website is uw online visitekaartje. De eerste indruk is essentieel voor iedere potentiële nieuwe klant.

Een website is een investering die zich terug moet verdienen. De goedkoopste website is niet altijd de beste investering. Op deze manier kan een bedrijf zelfs meer schade ondervinden dan dat de website goed kan doen. Overweeg daarom goed voor u doet!
Naast de look and feel is een goede website meer dan alleen het ontwerp; een goede structuur, typografie, beeldkeuze, kleur en onderscheidend vermogen zijn naast de inhoud belangrijke punten die er voor zorgen dat uw website een meerwaarde krijgt. Hiervoor is het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar uw verhaal.

Ook zijn er veel mogelijkheden; responsive of juist niet, een CSS op maat of juist uitgaan van een template? Wij adviseren u graag welke oplossing het beste past bij uw bedrijf.

Zelf onderhouden van uw website
Wilt u zelf uw website kunnen onderhouden, dan zijn er verschillende oplossingen: o.a. Drupal, WordPress, Joomla, HTML, PHP of een CMS op maat. Het zelf onderhouden van uw website kost wel tijd en een beetje zelfstudie, houdt hier rekening mee.

Wat kost een website?
De kosten van een website hangen geheel af van de wensen. Een eenvoudige website hoeft geen duizenden euro’s te kosten.

 

Offerte aanvragen  Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22

 

ResponsiveWebsite
Meer voorbeelden vind u in onze portfolio.

 

 

No comments