Menu

Een goedkope website

Uw wilt graag een goedkope website laten bouwen. Heeft u goed nagedacht waarom en door wie? Een website is uw online visitekaartje. De eerste indruk is essentieel voor iedere potentiële nieuwe klant.

Een website is een investering die zich terug moet verdienen
De goedkoopste website is niet altijd de beste investering. Op deze manier kan een bedrijf zelfs meer schade ondervinden dan dat de website goed kan doen. Overweeg daarom goed voor u doet!

Naast de look and feel is een goede website meer dan alleen
het ontwerp; een goede structuur, typografie, beeldkeuze, kleur en onderscheidend vermogen zijn naast de inhoud belangrijke punten die er voor zorgen dat uw website een meerwaarde krijgt. Hiervoor is het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar uw verhaal.

Persoonlijk advies
Ook zijn er veel mogelijkheden; een CSS op maat of juist uitgaan van een template? Wij adviseren u graag welke oplossing het beste past bij uw bedrijf.

Webdesign Amsterdam Huisstijl door Dickhoff Design in Amsterdam

Zelf onderhouden van uw website
Wilt u zelf uw website kunnen onderhouden, dan zijn er verschillende oplossingen: o.a. Drupal, WordPress, Joomla of een CMS op maat. Het zelf onderhouden van uw website kost wel tijd en een beetje zelfstudie, houdt hier rekening mee.

Wat kost een website?
De kosten van een website hangen geheel af van de wensen. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer over website laten maken.

Nieuw ontwerp, restyling of aanpassing?

Wij staan voor u klaar!
Aarzel niet en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

No comments