Menu

DTP, pagina-opmaak in Amsterdam

Uw documenten in vertrouwde handen bij de dtp’ers van Dickhoff Design

 

Op zoek naar een dtp bureau? Pagina-opmaak, correcties of aanpassingen doorvoeren, documenten gereedmaken voor druk of web publicatie – bij Dickhoff Design blijft het niet bij alleen een ontwerp. Onze ervaren allround dtp’ers werken in onze studio in Amsterdam graag aan uw opdrachten. Of in overleg bij u op locatie, als dat voor u handiger en vertrouwelijker is.

Desktoppublishing (DTP), is het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk die dus meestal bestemd zijn voor publicatie, zoals boeken, tijdschriften, brochures en internetpublicaties.

Desktoppublishing (DTP) – bijna iedereen kan het zelf, totdat blijkt dat ‘bijna’ niet goed genoeg is.

Laat dat maar aan ons over


Alle gangbare documenten, diagrammen, grafieken, illustraties, foto’s en kopij kunt u bij ons aanleveren om op te laten maken in een nieuwe strakke stijl. Of om ze te laten uitvoeren naar specificaties van uw huisstijl manual of drukker.

  • Hoe krijgt u uw boek of publicatie geschikt voor druk?
  • Geen idee wat de drukker van u vraagt?
  • Zien uw publicaties op internet er verzorgd en netjes uit?
  • Een origineel idee, maar niet de kennis om het mooi uit te voeren?

Wij hebben de software en expertise in huis om het allemaal voor u te realiseren of de juiste producent aan goede originelen te helpen.

Van document naar publicatie

 

Rapporten, jaarverslagen, in- en externe uitgaven, publicaties in project- of corporate huisstijlen. Word, Excel, PDF, InDesign of andere bestandsformaten die zich zo laten in- of exporteren. Wij weten er raad mee en verzorgen de opmaak snel, netjes en correct.

Professionele uitvoering van uw ontwerp

 

Dickhoff Design is er ook voor professionele digitale uitvoering van bestaande logo ontwerpen of andere schetsen. Of om uw boek of presentatie geschikt maken voor de gangbare technische vereisten.

Reproduceren van logos en illustraties voor hoge resolutie drukwerkkwaliteit. Van kleine formaten zoals icons, webbanners, advertenties, stempels, en give-aways tot zeer grote formaten zoals buitenreclame of auto- en gevelbelettering.

Dickhoff Design helpt met dtp opdrachten die u kopzorgen en tijd besparen. Natuurlijk ook bij boekenseries, tijdschriften, brochures en internet publicaties waarvan de ontwerpen al opgezet zijn, of die opeens meer haast hebben.

Laten we van uw woorden onze daden maken!

Liever eerst een offerte aanvragen? Klik hier.

Huisstijl producten van A tot Z

Wij ontwerpen uw logo, complete huisstijl en alles waar het op moet

Laat zien wie u bent, maak uw organisatie herkenbaar en overtuig uw klanten. Een goede vormgeving op al uw producten reflecteert uw kernwaarden, identiteit en imago op een wervende manier. De eerste indruk maak je maar één keer! Dickhoff Design in Amsterdam verzorgt een solide, herkenbare huisstijl die uw organisatie in alle uitingen aantrekkelijk presenteert. 

Meer weten?

Bel 06-81095915 of mail post@dickhoffdesign.com even voor een kennismaking.

No comments