Menu

DTP, pagina-opmaak in Amsterdam

Uw documenten in vertrouwde handen bij de dtp’ers van Dickhoff Design

Pagina-opmaak, correcties of aanpassingen doorvoeren, documenten gereedmaken voor druk of web publicatie – bij Dickhoff Design blijft het niet bij alleen een ontwerp. Onze ervaren allround dtp’ers werken in onze studio in Amsterdam graag aan uw opdrachten. Of in overleg bij u op locatie, als dat voor u handiger en vertrouwelijker is.

DTPer_Amsterdam_DickhoffDesign

Aanleveren

Alle gangbare documenten, diagrammen, grafieken, illustraties, foto’s en kopij kunt u bij ons aanleveren om op te laten maken in een nieuwe strakke stijl. Of om ze te laten uitvoeren naar specificaties van uw huisstijl manual of drukker.

Desktoppublishing – bijna iedereen kan het zelf, totdat blijkt dat ‘bijna’ niet goed genoeg is.

  • Hoe krijgt u uw boek of publicatie geschikt voor druk?
  • Geen idee wat de drukker van u vraagt?
  • Zien uw publicaties op internet er verzorgd en netjes uit?
  • Een origineel idee, maar niet de kennis om het mooi uit te voeren?

Wij hebben de software en expertise in huis om het allemaal voor u te realiseren of de juiste producent aan goede originelen te helpen.

Van document naar publicatie

Rapporten, jaarverslagen, in- en externe uitgaven, publicaties in project- of corporate huisstijlen. Word, Excel, PDF, InDesign of andere bestandsformaten die zich zo laten in- of exporteren. Wij weten er raad mee en verzorgen de opmaak snel, netjes en correct.

Professionele uitvoering van uw ontwerp

Dickhoff Design is er ook voor professionele digitale uitvoering van bestaande logo ontwerpen of andere schetsen. Of om uw boek of presentatie geschikt maken voor de gangbare technische vereisten.

Reproduceren van logos en illustraties voor hoge resolutie drukwerkkwaliteit. Van kleine formaten zoals icons, webbanners, advertenties, stempels, en give-aways tot zeer grote formaten zoals buitenreclame of auto- en gevelbelettering.

Dickhoff Design helpt met dtp opdrachten die u kopzorgen en tijd besparen. Natuurlijk ook bij boekenseries, tijdschriften, brochures en internet publicaties waarvan de ontwerpen al opgezet zijn, of die opeens meer haast hebben.

Offerte aanvragen  Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22 voor meer informatie of een afspraak om uw project te bespreken.

No comments