Menu

Diensten

 

DIENSTEN

 

Een vorm voor elke vraag. 
Welke vraag je ook hebt, Dickhoff Design bedenkt er de ideale vorm bij. En wat we bedenken, kunnen we maken. Online of print, eenmalig of periodiek, vanuit je eigen huisstijl of met al onze eigen creativiteit. Totdat je tevreden bent.

 

 
 

 

Website, ads & apps

Ook online weten we wat werkt. Hoe bezoekers kijken, klikken en swipen. We bouwen op basis van je bedrijfsprofiel en doelen een state-of-the art website of webshop. Voor online marketing maken we ads en banners die echt effect hebben. En we hebben goede ideeën over gebruiksvriendelijke apps die informeren, verleiden en verrassen.

Huisstijl & drukwerk

Een logo of een complete huisstijl, die is door te vertalen in alle denkbare online en offline middelen – wij zetten er graag onze tanden in. Wil je drukwerk in die nieuwe of je bestaande huisstijl, dan verzorgen we dat van opmaak tot bezorging. Onze ruime ervaring met drukkers garandeert scherpe prijzen, hoge kwaliteit en snelle levering.

Events & campagnes

Voor je beurs of event ontwerpen wij je visuele identiteit. Van eenvoudige rolbanner tot complete beursstand – we maken er blikvangers van. Voor campagnes online of in print ontwikkelen we een krachtige, onderscheidende stijl die de aandacht van je doelgroep trekt en je boodschap overbrengt. Zodat jij je doelstellingen haalt.

Magazines & boeken

In een magazine bladert je doelgroep door jouw wereld. Zo’n blad vol beleving vraagt om een slim samenspel van vormgeving, fotografie, copywriting en originele ideeën. Dat spel spelen wij graag. Van de strakke bladformule tot een verrassende vertaling daarvan in elke editie. Liever een bijzonder boek? Wij vinden de perfecte vorm voor je verhaal!

Kom je koffie drinken?

Dickhoff Design is gevestigd in de Houthavens van Amsterdam met een prachtig uitzicht op het IJ. In de buurt? Bel of mail voor even voor een persoonlijke kennismaking bij ons in de studio. Of als u wilt, komen wij bij u langs.

No comments