Menu

Diensten

 

DIENSTEN

 

Een vorm voor elke vraag. Welke vraag je ook hebt, Dickhoff Design bedenkt er de ideale vorm bij. En wat we bedenken, kunnen we maken. Online of print, eenmalig of periodiek, vanuit je eigen huisstijl of met al onze eigen creativiteit. Totdat je tevreden bent.

 

 
 

 

Ontwerp en bouw van responsive websites, en apps. Ontwikkeling van infographics.

Website, ads & apps

Wij bouwen op basis van je bedrijfsprofiel en doelen een state-of-the art website of webshop. Voor online marketing maken we advertenties en banners die echt effect hebben. En we hebben goede ideeën over gebruiksvriendelijke apps die informeren, verleiden en verrassen. Wij weten wat online werkt. Hoe bezoekers kijken, klikken en swipen.

ontwerp van drukwerk, logo's en complete huisstijlen door Dickhoff Design in Amsterdam

Huisstijl, logo & drukwerk

Een logo of een complete huisstijl, die is door te vertalen in alle denkbare online en offline middelen – wij zetten er graag onze tanden in. Wil je drukwerk in die nieuwe of je bestaande huisstijl, dan verzorgen we dat van opmaak tot bezorging. Onze ruime ervaring met drukkers garandeert scherpe prijzen, hoge kwaliteit en snelle levering.

ontwerp van marketing campagnes online en op locatie

Events & campagnes

Voor je beurs of event ontwerpen wij je visuele identiteit. Van eenvoudige rolbanner tot complete beursstand – wij maken er blikvangers van. Voor campagnes online of in print ontwikkelen we een krachtige, onderscheidende stijl die de aandacht van je doelgroep trekt en je boodschap overbrengt. Zodat jij je doelstellingen haalt.

ontwerp en opmaak van magazines, tijdschriften en brochures

Magazines & boeken

In een magazine bladert je doelgroep door jouw wereld. Zo’n blad vol beleving vraagt om een slim samenspel van vormgeving, fotografie, copywriting en originele ideeën. Dat spel spelen wij graag. Van de strakke bladformule tot een verrassende vertaling daarvan in elke editie. Liever een bijzonder boek? Wij vinden de perfecte vorm voor je verhaal!

Maak een afspraak voor kennismaking, briefing met een kopje koffie erbij.

Kom je koffie drinken?

Dickhoff Design is gevestigd in de Houthavens van Amsterdam met een prachtig uitzicht op het IJ. In de buurt? Bel of mail voor even voor een persoonlijke kennismaking bij ons in de studio. Of liever ergens anders op gepaste afstand?

No comments