Menu

Branding

Uw merk – de basis

Flevo Rental website

Uw merk staat voor wie u bent als onderneming. Alles wat men van uw bedrijf ziet of opmerkt, kan bijdragen tot de kracht van uw merk. Of er aan af doen…

Indirect toont uw merk via karakter, handelswijze, opstelling en bejegening de ware aard van uw onderneming. Zoals wij een persoonlijkheid inschatten en plaatsen, zo moet uw bedrijf haar plaats veroveren in de harten van uw doelgroep.

huisstijl-voorbeelden-Flevo-Rental-1200x500

Een huisstijl zorgt voor samenhang in alle communicatie van uw merk. Eenheid in stijl van communicatie begint bij een logo. Uw logo en afgeleide stijlelementen kunnen voor een professionele uitstraling doorgevoerd worden op uw website, visitekaartje, briefpapier, envelop, folder, advertentie, marketinguitingen en allerlei huisstijldragers.

Wilt u een huisstijl ontwerp of een campagne stijl laten ontwikkelen? Dickhoff Design luistert graag naar uw wensen en geeft u advies op maat voor al uw grafische en multimedia uitingen.

Wat kost merkontwikkeling?

De kosten van ontwikkeling van uw branding hangen af van de wensen. Er is een huisstijl startpakket met een nieuw logo, eenvoudige website, visitekaartje en briefpapier. In een paar werkdagen tot -weken heeft u een professioneel ontwerp als basis waarop jaren voortgebouwd kan worden. Uiteraard is dit afhankelijk van de complexiteit en de wensen die u heeft. Ook voor de prijs wordt daarom altijd passend een offerte uitgebracht.

Meer lezen?

Wat is een huisstijl?

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u advies, bel ons op 06 810 959 15 of mail post@dickhoffdesign.com.

Creatief marketing communicatie bureau in Amsterdam

Dickhoff Design, ontwerpbureau voor grafische vormgeving en reclame – voor iedereen een passende oplossing.
Overtuig uw klanten, laat zien wie u bent en maak uw organisatie herkenbaar. Een goede vormgeving reflecteert uw kernwaarden, identiteit en imago op een wervende manier. Een eerste indruk maak je maar één keer!

 

Bekijk meer werk

No comments