Menu

Branding

 

Flevo Rental website

Uw merk staat voor wie u bent als onderneming. Alles wat men van uw bedrijf ziet of opmerkt, kan bijdragen tot de kracht van uw merk.

Indirect toont uw merk via karakter, handelswijze, opstelling en bejegening de ware aard van uw onderneming. Zoals wij een persoonlijkheid inschatten en plaatsen, zo moet uw bedrijf haar plaats veroveren in de harten van uw doelgroep.

Een huisstijl zorgt voor samenhang in alle communicatie van uw merk. Eenheid in stijl van communicatie begint bij een logo. Uw logo en afgeleide stijlelementen kunnen voor een professionele uitstraling doorgevoerd worden op uw website, visitekaartje, briefpapier, envelop, folder, advertentie, marketinguitingen en allerlei
huisstijldragers
.


Wat kost branding?

De kosten van ontwikkeling van uw branding hangen af van de wensen. Er is een huisstijl startpakket met een nieuw logo, eenvoudige website, visitekaartje en briefpapier. In een paar werkdagen tot -weken heeft u een professioneel ontwerp als basis waarop jaren voortgebouwd kan worden. Uiteraard is dit afhankelijk van de complexiteit en de wensen die u heeft. Ook voor de prijs wordt daarom
altijd passend een offerte uitgebracht.

Auto belettering ontwerp door Dickhoff Design
huisstijl ontwerp door Dickhoff Design

Grafisch ontwerpbureau in Amsterdam

 

Dickhoff Design, ontwerpbureau voor grafische vormgeving en reclame – voor iedereen een passende oplossing.
Overtuig uw klanten, laat zien wie u bent en maak uw organisatie herkenbaar. Een goede vormgeving reflecteert uw kernwaarden, identiteit en imago op een wervende manier. Een eerste indruk maak je maar één keer!

Wilt u een huisstijl ontwerp of een campagne laten maken?

Dickhoff Design luistert graag naar uw wensen en geeft u advies op maat voor al uw grafische en multimedia uitingen.

No comments