Menu

OVER ONS

De juiste uitstraling creëren

Wij creëren vanuit het waarom van de opdrachtgever. Missie en visie van uw organisatie zijn de oorsprong voor een passende aanpak van de merkbeleving. Onze expertise zetten wij in om uw merk op te bouwen en te verstevigen. Vanaf de eerste verkenning en briefing, naar eerste ideeën en schetsen, tot realisatie en voortdurende service aan onze vaste klanten…

Veel ervaring en expertise

Al meer dan 18 jaar werkt Dickhoff Design voor een groot en veelzijdig klantenbestand met een vast team creatieven. Altijd met het doel scherp voor ogen: de opdrachtgever overtuigend in beeld. Zo bieden we de creatieve oplossing die past, met de gebruiker centraal. Want merken groeien sneller met pakkend design!

Kennismaken?

Wij zijn gevestigd in de Houthavens Amsterdam met een prachtig uitzicht op het IJ.
In de buurt? Bel of mail even voor een persoonlijke kennismaking bij ons in de studio. Of als u wilt, komen wij bij u langs. Weten hoe wij te werk gaan?


Camiel R. Claus
art direction, ontwerper, coördinator 

Getogen in het pittoreske Broek in Waterland opgegroeid in een kunstenaars gezin (Eric Claus en Heleen Levano). Creativiteit is er met de paplepel ingegoten. Sinds 2000 is Camiel werkzaam bij Dickhoff Design, bijna een ouwe rot in het vak en sinds 2013 mede-eigenaar.

Kernwoorden: sterk inlevingsvermogen, vernieuwend, oog voor detail kleur en fotografie, conceptueel sterk, klantgericht, betrokken, stressbestendig, flexibele instelling, snel en nauwkeurig.

Vrije tijd: reizen, koken, (uit)eten, wijn, familie, motorrijden, zeilen, surfen en fietsen.


Co Walinga

ontwerper, dtp’er en illustrator

Sinds 1998 werkzaam bij Dickhoff Design, sinds 2013 mede-eigenaar en altijd al aan het tekenen. Werkt het liefst in opdracht, anders wordt het net zo vrij en ongrijpbaar als z’n rare rake Tegelspreuken.

Kernwoorden: nuchter, klantvriendelijk, verantwoordelijk, teamplayer, luisterend oor, betrouwbaar, gevoel voor vorm, kleur en humor.

Vrije tijd: Japans eten, cabaret, concerten en graphic novels. Tekenen (illustraties, cartoons), snorkelen, duiken en sinds kort boogschieten.


Daniël Philipsen
programmeur

Met eeuwig geduld en verfijnde oplossingen creëert hij keer op keer perfect de technische vertaling van onze website ontwerpen en een prettige interface voor de klant.

Kernwoorden: enthousiast, stressbestending, oplossingsgericht, leergierig, flexibel

Vrije tijd: reizen, voetbal, familie en vrienden, lezen, festivals

Vraag nu een offerte aan!  Contact

Mail post@dickhoffdesign.com of bel onze studio in Amsterdam 020 261 39 22 

No comments